1. Pasha kohen! 2. Nuk ka dyshim njeriu eshte  ne nje  humbje te sigurt. 3. Me perjashtim te  atyre qe  besuan, qe ben  vepra te  mira, qe  porositen  njeri-tjetrin ti permbahen te vertetes dhe qe  keshilluan njeri-tjetrin qe  te  jene  te  durueshem. Suretul Asr

Mire sevini ne radion tuaj

Kontaktoni me stafin: +377 44 206080 ; rzeri@hotmail.com

Per te gjithe ata qe deshirojne te kontribojne per mbarevajtjen e radios, per cilesine e programit tone, do ti jemi mirenjohes perhere. Perveq kesaj emrat e tyre do ti               publikojme edhe ne Web faqen tone zyrtare www.radiozeri.info  si dhe do ti publikojme edhe ne transmetimin direkt ne emisionet tona....  Per llogarine bankare kliko..........

 
 

Radio Zeri i Shtimes eshte Radio e pavarur private. Ka filluar te transmetoje program me dt: 24 qershor 1999. Emeton program ne frekuencat FM stereo 89.60 MHz. Aktualisht transmeton program ditor 17 oresh, nga ora  08:00 ne mengjes deri ne ora 01:00 pas mesnate. Programi i kesaj Radio deporton ne pjesen me te madhe te komunave te Kosoves, e me rastin e transmetimit ne internet tani ne te gjithe boten.

 

 

 

 

 

Radio zeri i shtimes ka nje politike te paanshme redaktuese. Asnjeri nga gazetaret e tij nuk eshte anetare i ndonje partie politike. Permbajtja e programeve ka per qellim afirmimin e vlerave demokratike, te drejtat dhe lirite e qytetareve, transparencen e pushtetit komunal, luftimin e dukurive negative dhe informimin e qytetareve per rrjedhat e aktualitetit Kosovar,rajonal,dhe nderkombetar.

 

 

 

 


Permes informatave te shpejta, objektive dhe te pa anshme, kjo radio pretendon te jete ne sherbim te te gjithe qytetareve,  pse jo edhe ne sherbim te KFOR-it per ruajtjen e paqes dhe te sigurise  ne Kosove. Sinqerisht ju pershendesim  me shprese se ky informacion do te gjeje mirekuptim tek ju , dhe njekohesisht shpresojme se do te na mbeshtesni, ne menyre qe te jemi sa me pran jush. 

 

 

Per te gjithe ata qe deshirojne te te degjojne Radio zerin e shtimes munden edhe permes kodeve:   http://radio.1dhe1.com:8090/listen.pls 

Partneret tane
LAJME

NATIVE FLASH RADIO EXAMPLE

Vendose reklamen tende ketu...